لیست سامانههای مرکز آموزشهای تخصصی و الکترونیکی
سامانه آموزشهای تخصصی - PEDU
این سامانه در سال 1396 با هدف یکپارچه سازی فرایندهای درخواست مجوز برگزاری، ثبت نام متقاضیان، تسویه حساب، صدور گواهینامه و استعلام گواهینامههای برنامههای آموزشی دانشگاه صنعتی شریف ایجاد شده است.
سامانه درس افزار CW
سامانه مدیریت یادگیری (یا درس افزار) شریف، یکی از اصلیترین سامانه های مرکز آموزش های الکترونیکی است که به عنوان یک سامانه پشتیبانی یادگیری دروس، امکان مدیریت محتوای الکترونیکی دروس و تعامل بین استاد و دانشجو را در بستر الکترونیکی فراهم مینماید.
سامانه درس افزار آزاد شریف - OCW
این وبگاه توسط مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف جهت ارایه فیلمها و محتویات آموزشی کلاسهای درس این دانشگاه و با شعار دسترسی هر فرد از هر جا به محتوای آموزشی کلاسهای درس دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی شده است.
سامانه کلاسهای مجازی و وبینار - VC
این سرویس برای برگزاری وبینارها، دوره های آموزشی برخط، مشاوره برخط، وب کنفرانس، پخش زنده همایش ها، سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی و بسیاری موضوعات دیگر در دانشگاه راه اندازی شده است.
سامانه دورههای آموزش الکترونیکی شریف - Ecourse
دانشگاه صنعتی شریف ارائه دهنده دورههای متنوعی است در قالب آموزشهای تخصصی (آزاد) که میتواند فارغ التحصیلان، دانش پذیران و متخصصین را در راستای ورود به کسبوکار یا ارتقاء دانش حرفهای و مهارتهای شغلی یاری نماید.
استودیو
امروزه فیلم های آموزشی یکی از تاثیرگذارترین ابزارهای آموزشی به شمار می روند. مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف با توجه به این مهم، استودیویی را براساس استانداردهای به روز آموزش الکترونیکی، با هدف تولید فیلم های آموزشی و برگزاری کلاسهای برخط از مهر ماه ۱۳۹۶ افتتاح و راه اندازی کرده است.
در این استودیو کلیه فرآیند تولید فیلم آموزشی انجام می گیرد و در نهایت در بستر وب سایت مرکز،در اختیار اساتید و دانشجویان و دانش پژوهان قرار می گیرد. از دیگر امکانات این استودیو می توان به امکان برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت برخط و وبینار نیز اشاره کرد.
تجهیزات:
در این استودیو کلیه فرآیند تولید فیلم آموزشی انجام می گیرد و در نهایت در بستر وب سایت مرکز،در اختیار اساتید و دانشجویان و دانش پژوهان قرار می گیرد. از دیگر امکانات این استودیو می توان به امکان برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت برخط و وبینار نیز اشاره کرد.
تجهیزات:
- دوربین های4k
- مانیتور۶۵اینج لمسی تحت سیستم عامل اندروید و متصل به شبکه اینترنت پرسرعت جهت برگزاری کلاسهای برخط
- یک دستگاه ALL IN ONE
- پرژکتورهای تنگستن و LED
- پرده کروماکی سبز
- میکروفن RED Classic به همراه میکسر صوت و سایر تجهیزات صوتی جهت تولید پادکست
- و اتاق فرمان مجهز به سیستم تدوین
سامانه مدیریت و پشتیبانی آموزش الکترونیکی - EL
مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف از سال 1381 شروع به فعالیت نمود. هدف از راه اندازی این مرکز ارائه خدمات آموزشی و کمک آموزشی از طریق بسترهای الکترونیکی به مجموعه دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و دیگر متخصصین، کارشناسان، دانشجویان و علاقمندان به علوم پایه، مهندسی و مدیریتی در کشور بوده است.